Η θερμοκοιτίδα μας παρέχει πόρους, καθοδήγηση και ευκαιρίες δικτύωσης για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Είτε ξεκινάτε μόλις τώρα είτε είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε ή να αναπτύξετε με βάση την έρευνα σας καινοτόμες  λύσεις σε σημαντικές προκλήσεις της κοινωνίας και της οικονομίας του 21ου αιώνα, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα. Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέρος της Creative+ της  κοινότητας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είμαστε η Creative+, η νέα δομή επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του Παντείου Πανεπιστημίου!

H Creative+ αποτελεί έναν συνεργατικό χώρο όπου φοιτητές και φοιτήτριες, ερευνητές και ερευνήτριες και το σύνολο της ενεργούς ακαδημαϊκής κοινότητας του Παντείου Πανεπιστημίου καλλιεργούν την κουλτούρα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας και ανάπτυξης επιχειρηματικών, ψηφιακών και ήπιων δεξιοτήτων αιχμής. Αξιοποιώντας την επιστημονική έρευνα και γνώση στο πεδίο των Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και τις τεχνολογίες αιχμής web3 για την εκπαίδευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών και την ωρίμανση τους σε δοκιμαστικά πρωτόλεια (demo) προϊόντα και υπηρεσίες που θα μπορούσαν να έχουν θετικό κοινωνικό, περιβαλλοντικό, τεχνολογικό αντίκτυπο, η CREATIVE plus στοχεύει στην προσφορά βιώσιμων λύσεων σε πραγματικές συνθήκες και οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Γνώρισε την Ομάδα Έργου

Ένα μικρο-οικοσύστημα  υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο  μέσα από τη συνεργασία πανεπιστημιακών- ερευνητών έμπειρων μεντόρων και συνεργατών από το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας.

Μπέττυ Τσακαρέστου

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια | Διευθύντρια AD&PRLAB | Επιστημονική Υπεύθυνη Creative+

Νικόλαος Δασκαλάκης

Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής

Φώτης Μηλιένος

Επίκουρος Καθηγητής Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Στατιστικής & Μεθοδολογίας Ποσοτικής Έρευνας.

Μαρία Μενγκ-Παπαντώνη

Καθηγήτρια Ευρωπαϊκού Δικαίου των Επιχειρήσεων | Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο Europa-Institut, Saarland | Διευθύντρια του European Center of Economic and Criminal Law (ECECRIL)

Γιάννης Σκαρπέλος

Κοσμήτορας, Σχολή Διεθνών Σπουδών Επικοινωνίας και Πολιτισμού | Καθηγητής Σπουδών Οπτικού Πολιτισμού 

Αικατερίνη Σιδερή

Επίκουρη Καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης | Ιδρυτικό Μέλος του TECHNIS

Βασίλης Τσέλιος

Αναπληρωτής Καθηγητής Περιφερειακής Ανάλυσης και Πολιτικής

Παντελής Βατικιώτης

Επίκουρος Καθηγητής Νέων Μέσων και Δημοσιογραφίας | Διευθυντής Δημοσιογραφικού Εργαστηρίου

Αλεξάνδρα Τομαρά

Νομική Υποστήριξη

Μάνος Καβαρνός

Επικοινωνία & Δημοσιότητα

Λευτέρης Γαϊτανίδης

Συντονιστής Υλοποίησης Φυσικού Αντικειμένου

Έτοιμοι για το πρώτο βήμα στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία;

Οι αιτήσεις για τις δράσεις FAST & SLOW της CREATIVE+ ξεκίνησαν. Κάνε αίτηση σε όποια σε ενδιαφέρει και έλα μαζί μας!