Οι Δράσεις
FAST & SLOW

Η Creative+ αποτελεί ένα hub καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην καρδιά του Παντείου Πανεπιστημίου με παράλληλες δράσεις ταχείας και πιο αργής (“Fast and Slow”) εμπέδωσης κουλτούρας καινοτομίας και σύνδεσης με οργανικό τρόπο της έρευνας με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Forward Fast!

Η επιχειρηματικότητα σε Επιτάχυνση!

Ακολουθείστε την ταχεία οδός (Fast) της δομής CREATIVE+ και ελάτε στα Creative+ Bootcamps, στον Διαγωνισμό Startup επιχειρηματικών ιδεών, στο Hackathon, σε συναντήσεις συμβουλευτικής ( mentoring & coaching), δικτύωσης και διασύνδεσης με ιδρυτές startups, επενδυτές και όλο το οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, demo days, maker spaces.

Δημιουργήστε την ομάδα σας ή ελάτε ως solo-preneur και κάντε την αίτηση σας στις προσκλήσεις μας.

Creative+ Διαγωνισμοί: Διαγωνισμοί ερευνητικής-επιχειρηματικής καινοτομίας σε συνεργασία με τα ερευνητικά εργαστήρια-κέντρα του Παντείου και τους φορείς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα.

Creative+ Pre-incubator: Πρόγραμμα προ-επώασης υποστήριξης/ωρίμανσης των επιχειρηματικών ιδεών/ προϊόντων/ υπηρεσιών των ομάδων του Παντείου Πανεπιστημίου που θα διακριθούν στον διαγωνισμό ερευνητικής-επιχειρηματικής καινοτομίας.

Creative+ Mentors: Περιλαμβάνει έμπειρα στελέχη της αγοράς και της επιχειρηματικής κοινότητας, οικοσύστημα επιχειρηματικότητας, επενδυτικούς φορείς και ερευνητές/ ακαδημαϊκά μέλη του Παντείου Πανεπιστημίου, σε ένα σχήμα συνεργασίας και συν-δημιουργίας, που θα εκπαιδεύσουν, καθοδηγήσουν σε σχέση με την ανάπτυξη και τον επιχειρηματικό έλεγχο (validation, prototyping testing) των επιχειρηματικών ιδεών των ομάδων του Παντείου πανεπιστημίου.

Creative+ Partnerships: Αξιοποίηση της δικτύωσης των υφιστάμενων ερευνητικών κέντρων και εργαστηρίων του Παντείου Πανεπιστημίου με το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας – καινοτομίας. Επέκταση της Δικτύωσης και των συνεργιών-συνεργασιών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Demo Days

Makers Spaces – Simulation Labs

Ταξίδια Ανταλλαγής Τεχνογνωσίας Ελλάδα – Εξωτερικό

Creative+ Joint: Διατηματικά/διεπιστημονικά projects καινοτομίας/επιχειρηματικότητας, ανατροφοδότηση από τις δράσεις/τις εμπειρίες/τα αποτελέσματα της «ταχείας οδού» της δομής.

Creative+ Innovate: Καινοτομώντας στα προγράμματα σπουδών – νέα μαθήματα-workshops επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, δημιουργικότητας, διαγωνισμός «Curriculum Innovation».

Creative+ Experience: Καινοτόμες δράσεις εμπειρικής μάθησης στις τοπικές κοινωνίες με θετικό κοινωνικό-περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Καινοτομία Βιωσιμότητα Social Impact

Co-Creation and Design Thinking Workshops

Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Υλικού

 

Take it Slow!

Η εμπειρία της συνεργατικής επώασης, βιωματικής και διαδραστικής μάθησης.

Γνωρίστε την εμπειρία της συνεργατικής επώασης (Slow), καλλιέργειας κουλτούρας καινοτομίας, πειραματισμού και επιχειρηματικότητας. Μέσα από διαδραστικά και βιωματικά εργαστήρια, webinars με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες επιχειρηματικότητας, το δικό τους ταξίδι από την έρευνα στο πανεπιστήμιο στην δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών, startups ή scale ups με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο και στην αιχμή της τεχνολογίας.

Ελάτε μόνοι σας ή με τις ομάδες, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους σας και κάντε εγγραφή στα προγράμματα και τις δράσεις βιωματικής, διαδραστικής μάθησης με κορυφαίους experts από το οικοσύστημα έρευνας – καινοτομίας – επιχειρηματικότητας.

ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΔΕΕΣ
ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΔΕΕΣ

Έτοιμοι για το πρώτο βήμα στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία;

Οι αιτήσεις για τις δράσεις FAST & SLOW της CREATIVE+ ξεκίνησαν. Κάνε αίτηση σε όποια σε ενδιαφέρει και έλα μαζί μας!