Στην Creative+ είμαστε εξοπλισμένοι με μια σειρά εργαλείων και πόρων που έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτούν και να καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, ενθαρρύνοντας ένα δυναμικό περιβάλλον για νέους επιχειρηματίες και innovators.

Γνωρίστε τα Εργαλεία της Creative+

Δημιουργία ενός chatbot με μηδενικές δεξιότητες κωδικοποίησης. Το Flow XO είναι ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το ChatGPT και την τεχνητή νοημοσύνη συνομιλίας στην επιχείρησή σας αμέσως. Πρόκειται για ένα ισχυρό προϊόν αυτοματισμού που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα και απλά απίστευτες λύσεις chatbot AI που σας βοηθούν να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας σε ένα ευρύ φάσμα ιστότοπων, εφαρμογών και πλατφορμών κοινωνικών μέσων.

Προσφέρει ψυχαγωγία, ένα εικονικό καλωσόρισμα της επιχείρησής σας, απαντά απλές ερωτήσεις, συγκεντρώνει πληροφορία, live chat κ.λπ.

Η Figma βοηθά τις ομάδες να ευθυγραμμιστούν νωρίς και να παραμείνουν συγχρονισμένες, από την αρχική ιδέα έως το τελικό προϊόν που παράγεται. Παρέχει υπηρεσίες design, δημιουργίας πρωτοτύπων, στρατηγικού σχεδιασμού, ομαδικών συναντήσεων κ.λπ. 

Το GitHub Global Campus βοηθά τους μαθητές, τους δασκάλους και τα σχολεία να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία και τις εκδηλώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν την επόμενη γενιά ανάπτυξης λογισμικού. 

Προσφέρει συνεργατική κωδικοποίηση, αυτοματισμό και CI/CD, ασφάλεια συγγραφής κώδικα, διαχείριση έργου, διαχείριση ομάδας, δημιουργία κοινότητας.

Δημιουργία όμορφων ιστοσελίδων  χωρίς κώδικα προσφέροντας ένα διαισθητικό εργαλείο. 

Προωθεί τη διαδραστικότητα και τη δύναμη της οπτικής συνεργασίας στην τάξη και τη μελέτη σας! Η Miro παρέχει το δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μέλη του προσωπικού και φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Οι χρήστες του εκπαιδευτικού προγράμματος μπορούν να επωφεληθούν από τις ακόλουθες δυνατότητες:

Απεριόριστη χρήση ενεργών πινάκων, απεριόριστοι εξωτερικοί θεατές και σχολιαστές, απεριόριστοι επισκέπτες μέσω δημόσιου συνδέσμου, Ιδιωτικοί πίνακες, projects, Προσαρμοσμένα πρότυπα, εξαγωγή ανάλυσης υψηλής ποιότητας, προηγμένα πακέτα σχημάτων

Μπορείτε να κερδίστε νέους πελάτες μέσω της συγκεκριμένης επωνυμία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτοματισμών, που προτείνει τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερα ανοίγματα, κλικ και πωλήσεις.

Προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για την επιχείρησή σας, διαχείριση κοινού, δημιουργικά εργαλεία, αυτοματισμό marketing, πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία.

Προσφέρει μια απλή και ισχυρή λύση οπτικής συνεργασίας για όλη την ομάδα σας. Μπορείτε να μοιραστείτε ιδέες, να χαρτογραφήστε ροές και να δημιουργήστε μακέτες για σχέδια UI και UX με μία εφαρμογή που παρέχει ένα πλήρες οικοσύστημα εργαλείων σε ένα ενιαίο περιβάλλον σχεδιασμού.

Ζωντανεύει την ιδέα σας σε ελάχιστο χρόνο. Η λύση πρωτοτύπων για όλες τις ανάγκες. Για σχεδιαστές UX, επιχειρηματίες, διαχειριστές προϊόντων, εμπόρους και οποιονδήποτε έχει μια υπέροχη ιδέα.

Προσφέρει πρωτοτυποποίηση, αλληλεπιδράσεις, animation, προεπισκόπηση του έργου, συνεργασίες και ανατροφοδότηση.

Το Substack επιτρέπει σε ανεξάρτητους συγγραφείς και podcasters να δημοσιεύουν απευθείας στο κοινό τους και να πληρώνονται μέσω συνδρομών.

Business Model Canvas

The Value Proposition Canvas

Έτοιμοι για το πρώτο βήμα στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία;

Οι αιτήσεις για τις δράσεις FAST & SLOW της CREATIVE+ ξεκίνησαν. Κάνε αίτηση σε όποια σε ενδιαφέρει και έλα μαζί μας!