Παρουσίαση των δύο workshops για την INSPIRE

Ημερομηνία Δημοσίευσης

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, ο Διευθυντής του ερευνητικού ινστιτούτου CENTRIM του Πανεπιστημίου του Brighton και εμπνευστής της πλατφόρμας INSPIRE Δρ. Γιώργος Τσεκούρας, θα παρουσιάσει την πλατφόρμα στα μέλη ΔΕΠ που συμμετέχουν στην CREATIVE+. Στόχος των δύο αυτών σεμιναρίων είναι να ενημερωθούν τα μέλη ΔΕΠ πώς λειτουργεί η πλατφόρμα και ποιες είναι οι δυνατότητές της, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσουν ως coaches στις ομάδες ωφελουμένων της Δομής. 

Σπύρος Αρσένης

Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας | NBG Business Seeds, Διεύθυνση Πελατών Business Banking & Key Accounts Segments

O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Συμμετέχει στα advisory boards του Uni.fund, Metavallon, Big Pi, Κέντρου Αρχιμίδη ΕΚΠΑ και OK!Thess καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης του Εlevate Greece και του EIT Health. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και της επιτροπής Start Ups του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορική και το διαδίκτυο.