Η Creative+ στις Βρυξέλλες για το ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Εμπορικής Επικοινωνίας (edcom)

Ημερομηνία Δημοσίευσης

Η Μπέττυ Τσακαρέστου, επιστημονικά υπεύθυνη της Creative+, της δομής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του European Institute for Commercial Communications Education (edcom) παρευρέθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, 2023 στην ετήσια συνάντηση των μελών του Ινστιτούτου στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας τις δράσεις και τα αποτελέσματα της Creative+.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των πρωτοβουλιών που δραστηριοποιούνται εντός των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, η Creative+ του Παντείου Πανεπιστημίου ξεχώρισε για το σύνολο των δράσεων που έχει υλοποιήσει εντός του πρώτου έτους λειτουργίας της καθώς και για την επίδρασή της στο εσωτερικό περιβάλλον του Παντείου Πανεπιστημίου και το ευρύτερο ελληνικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας. Από το στάδιο της δημιουργικής σκέψης και σύλληψης της επιχειρηματικής ιδέας, μέχρι την τεχνολογική καινοτομία και βιωσιμότητα, η Creative+ έχει καλύψει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, το οποίο παρουσιάστηκε σε κορυφαία στελέχη του κλάδου της επικοινωνίας, opinion-leaders στους τομείς δραστηριοποίησής τους.


Ms Betty Tsakarestou, scientific coordinator of the Creative+, the entrepreneurship and innovation hub of Panteion University, and member of the European Institute for Commercial Communications Education (edcom), participated in the Institute’s annual conference in Brussels, sharing the exciting journey of Creative+.

The key milestones and impactful activations of Creative+ stood out as remarkable results considering the newly established hub’s very short period of operation. Covering the whole spectrum of entrepreurship, from ideation to tech innovation and sustainability, Creative+ managed through engaging activations to get the endorsement of the Panteion’s internal community and capture the interest of the greek innovation ecosystem.

Σπύρος Αρσένης

Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας | NBG Business Seeds, Διεύθυνση Πελατών Business Banking & Key Accounts Segments

O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Συμμετέχει στα advisory boards του Uni.fund, Metavallon, Big Pi, Κέντρου Αρχιμίδη ΕΚΠΑ και OK!Thess καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης του Εlevate Greece και του EIT Health. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και της επιτροπής Start Ups του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορική και το διαδίκτυο.