Η Creative+, και η Επιστημονική Υπεύθυνη, Μπέττυ Τσακαρέστου, στο συνέδριο “Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν”

Ημερομηνία Δημοσίευσης

H Creative+ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στη καρδιά του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας!
Η Betty Tsakarestou, Επιστημονική Υπεύθυνη της δομής επιχειρηματικότητας & καινοτομίας του Παντείου Πανεπιστημίου συμμετέχει σε συζήτηση πάνελ στο συνέδριο “Innovation Greece 5.0: Η Καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν”.

Το συνέδριο χαρτογραφεί την καινοτομία στην Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα:
💡 Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα;
💡 Ποιους αφορά;
💡 Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει;
💡 Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν;
💡 Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν και τί άλλη βοήθεια παρέχεται;.

Το συνέδριο αποτελεί δράση του Smart Attica EDIH. Συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το EKEΦΕ Δημόκριτος, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την ΕΑΤΕ, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Bayer Ηellas, το Μetavallon και το Uni.fund. Το συνέδριο υποστηρίζει η NBG Pay. Συνεργάτης επικοινωνίας είναι το #ADandPRLAB του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://lnkd.in/digUbBsW

Σπύρος Αρσένης

Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας | NBG Business Seeds, Διεύθυνση Πελατών Business Banking & Key Accounts Segments

O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Συμμετέχει στα advisory boards του Uni.fund, Metavallon, Big Pi, Κέντρου Αρχιμίδη ΕΚΠΑ και OK!Thess καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης του Εlevate Greece και του EIT Health. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και της επιτροπής Start Ups του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορική και το διαδίκτυο.