Έπαθλα | Startup Competition – From Dreams to Reality: Rise.Innovate.Create.

Ημερομηνία Δημοσίευσης

Από τον πρώτο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μεγάλα έπαθλα!

Αναλυτικά παρακάτω τα έπαθλα που θα δοθούν στις ομάδες που θα διακριθούν:

Ταξίδι δικτύωσης σε δομή επιχειρηματικότητας του εξωτερικού! Ένα ταξίδι το οποίο αναμένεται να διευρύνει τους ορίζοντες της διακριθείσας ομάδας και να βοηθήσει σημαντικά ώστε το business idea να κάνει scale σε international επίπεδο!


Βραβείο NBG Business Seeds σε ομάδα που θα διακριθεί, συμμετέχοντας στον 2ο γύρο του Διαγωνισμού Καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας.


 Bραβείο mentoring / coaching Ιδρύματος Ωνάση.


MWC: MWC Barcelona is the largest and most influential event for the connectivity ecosystem.

4YFN is the startup event of the world’s largest exhibition for the mobile industry, GSMA MWC. Their goal is to support startups, investors, and companies to connect and launch new business ventures together.

Και τα 2 δώρα θα συνοδεύονται από συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring/coaching) από τον ΣΕΚΕΕ


Mentorship from Hellas Direct experienced professionals (depending on the subject matter and needs) access to relevant network and connections guidance/feedback in refining your proposition, strategy and business model.

This can be done over a couple of workshop sessions in Hellas Direct offices.


The AAA (Antenna Audio Award)!

Μία ομάδα θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το «Antenna Audio Award» το οποίο θα περιλαμβάνει mentoring από experts του κλάδου και πρόσβαση σε audio production studio για δημιουργία περιεχομένου.

Σπύρος Αρσένης

Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας | NBG Business Seeds, Διεύθυνση Πελατών Business Banking & Key Accounts Segments

O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, επικεφαλής του προγράμματος NBG Business Seeds και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Συμμετέχει στα advisory boards του Uni.fund, Metavallon, Big Pi, Κέντρου Αρχιμίδη ΕΚΠΑ και OK!Thess καθώς και στην επιτροπή αξιολόγησης του Εlevate Greece και του EIT Health. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου και της επιτροπής Start Ups του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορική και το διαδίκτυο.